1. L’Ajuntament de Dosrius i Aventura i Lleure El Tercer Element, SCP organitzen la 1a Cursa del Bosc Medieval de Canyamars.
 2. La cursa és una cursa popular oberta a persones nascudes l’any 2003 i anteriors que presenta dues modalitats: modalitat Bellatores (recorregut amb obstacles) i modalitat Oratores (recorregut sense obstacles). Només es podrà participar en una de les dues modalitats.
 3. Dia, hora i lloc: diumenge 18 d’octubre de 2015 a les 10 h al Pavelló de Canyamars.
 4. Distància: 12km.  Veure el recorregut.
 5. Les inscripcions en línia es tancaran el dissabte 17 d’octubre de 2015 o bé quan s’assoleixin les 200 inscripcions. Si encara hi ha places, s’obrirà una franja de inscripcions el mateix dia de la cursa al punt de sortida. Pels inscrits, hi haurà una bossa obsequi amb productes dels diferents col·laboradors i una samarreta de la cursa.
 6. Fins una setmana abans de la cursa (11 d’octubre de 2015), es podrà tramitar l’anul·lació de la inscripció amb una penalització del 20% de la inscripció (es retornarà el 80% de la inscripció). No es podran tramitar anu·lacions amb menys d’una setmana d’antel·lació.
 7. Els/les participants permeten explícitament que el seu nom, cognom i gènere siguin publicats a les llistes d’inscrits, com també a la de resultats si acaben la cursa, seguint la normativa establerta.
 8. Recollida de dorsal el mateix dia de la cursa a partir de les 08.30 h al punt de sortida. Es recomana venir amb temps per evitar cues o aglomeracions d’última hora.
 9. El dorsal s’ha de col·locar a l’alçada del pit de manera visible. Queda prohibit córrer sense inscripció prèvia, és a dir, sense el dorsal de la cursa, perquè es perjudica tot el col·lectiu i el desenvolupament de la prova.
 10. Temps màxim per finalitzar la cursa: 120 minuts
 11. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop els avisin els organitzadors de la cursa, hauran de respectar la normativa dels vianants.
 12. L’organització situarà al llarg del recorregut els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els/les participants en la prova. Aquells que no respectin el recorregut, marcat per l’organització, quedarà emparat sota la seva responsabilitat. L’organització podrà modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
 13. La participació a l’esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels/les participants a la cursa. Queda totalment prohibida la participació a la cursa amb patins, gossos, cotxets o similar. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, a si mateixos o a terceres persones.
 14. La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors/ores, i així ho determina l’organització.
 15. L’Ajuntament de Dosrius i Aventura i Lleure El Tercer Element, SCP es reserven el dret de fer l’enregistrament sonor o d’imatges durant el desenvolupament de l’activitat amb la finalitat difondre-les i arxivar-les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de dret d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, l’Ajuntament de Girona no es fa responsable de l’enregistrament sonor o d’imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
 16. L’organització es reserva el dret a demanar el DNI o un document similar per comprovar l’edat o la identitat dels/les participants.
 17. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament.
 18. És obligatori presentar el comprovant del pagament o el DNI quan es reculli el dorsal.
 19. Les inscripcions són personals i intransferibles i per cap motiu es retornarà el cost de la inscripció a la cursa.